Friday, January 29, 2010

bile aQ DEMAM~

Wuish…da lme aq xdemam weh!so bile tetibe demam…complete set lak tu..sume cukup! batuk+selsema+skt tekak sbb bengkak = DEMAM.makenye sume y aq buat sume serbe xkne!!aq igt bile hard disk aq xd kt aq je tdow aq xlene….sbb last Sunday aq g anta kt low yat utk 2ka enclosure. Tp skunk ni aq rs bile aQ DEMAM lg trok!!tdow pon xbole…bkn xlene da tp xbole!!!da mcm2 position da aq try…mmg game btl la…smlm setiap stu jam aq asyk terjage…sbb aq selsema dgn sgt trok!!tekak jgn ckp la…doctor mengesahkan bahawa tekak aq bengkak smlm…ha..smlm bwu aq g klinik stelah 2 hari da mama aq suro aq xpegi2…mner x ny…suh aq g sorg..mmg x la jwb nye…tp smlm aq g jgk la..sbb da trok sgt…mkn pon xlalu…

Pg td cam bese aq bekpas dlm kete….ari ni aq g kje ade radio…setelah smlm merane kebusanan sekejap sbb radio jahanam aq kje kn…mlm sblm tu aq mengamok ngn adeq aq…cari pasal ngn aq bile aQ DEMAM..makenye aq lenjan la kenari 2 smp tercabot radio…xreti psg blk plak 2..blk 2 aq g la jmpe specialist WKH 7829…so da setle sume bwu aq g klinik dan pulang ke rumah dgn selamatnye…..smp2 je ade apis sorg je dlm department aq…cz y len sume de meeting kt MIMOS…da kul 9 30 pn aten xsmp2 lg…aq da isau da klau2 dye mc..aish…akhernye tepat kol 10 pg aten pn smp

Brite plg tragis ari ney aq xbawak fon aq due2….huih….makenye ari ney aq berkongsi hp dgn aten..tengs 2 aten….sbb bile aQ DEMAM otak srabut so mle r lpe itu dan ini.ari nie kt ofis xd task bwu…sbb tgh tgu client isi template database y ktorg wat tu…so officially today xd ape pn…so ktorg pn agk rilex and go thru DMS plak…y mner da hampir ready…cme revise blk cz bnd t upon any tyme je supervisor ktorg bole tny…di samping tu aq ngn aten pon menhitung detik nk blk…wa!!!cpt la mse berlalu..n hari ni da 29 Januari 2010…so 2day last day utk bln januari kte kje!!yeay!!lgik 2 bln 3 mgu nk abes!!

5 comments:

Me said...

haha..samelah..musim r skrg ni

add ak kat ym:azzizatulhuda

CooL_gaTe said...

heypp!!
visiting ur blog...
nice one ;)

neway tc yeh :D

LULU LALALA™ said...

cpt2la semboh ok..
2 bulan 3 minggu..cptlaaa..hehe

cHinAtsU said...

haah la kn..
dr pg smpai ptg tepon aten bunyi sume utk shaz..
bkan utk aten..sadisnye.. =.='

meowcatfish said...

hud2 : sorry 4 late addin'..
colgate : tengs dow..
lulu : 2 la..aq xsabar..cpt la mse belalu..
aten : huk3!!cowy la aten..nk wat cane da hp ttgl..sume dsbbkn dmm..sume jd klam kbt...